Onze locatie

Aan de rand van een klein natuurgebied ligt Smallsteps Pompeloen. Binnen is het vrolijk en sfeervol, buiten wacht de natuur op ontdekking. Onze pedagogisch medewerkers sluiten aan bij wat je kind wil en nodig heeft. Dat begint voor de baby’s bij het dagritme dat ze thuis gewend zijn. Voor de oudere kinderen verzinnen we uitdagende spelletjes en activiteiten. Binnen én buiten!

Bij ons binnen

Lekker wegdromen op een rustig plekje. Liedjes zingen of bladeren in een kleurrijk prentenboek op de bank op het rode kleed. Geen dag is hetzelfde op ons kinderdagverblijf. Onze ruime en lichte groepsruimtes zijn op die afwisseling ingericht. De pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Maar ook zorgen ze voor rust. Precies wat jouw kind nodig heeft.

Samen naar buiten

Elke dag zijn we in onze grote, eigen tuin te vinden. Omdat daar altijd iets nieuws te beleven is. De allerjongsten hebben hun eigen babytuin. De oudere kinderen klauteren op de klimheuvel, glijden van de glijbaan, fietsen over de paadjes en bakken taartjes in de zandbak. In 'ons' natuurgebied vliegen de vogels af en aan. "Waar komen ze vandaag vandaan?" Een lust om naar te kijken.

Lekker actief

“Ik zag een rood mutsje!” Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben gezocht naar de kabouters in het bos. Nu even bijkomen. Met een stukje fruit, een glaasje water. Elke maand zijn we actief met een ander thema waaraan we al onze activiteiten ‘hangen’. Daarnaast organiseren we ook activiteiten voor en met ouders. Doe je mee? We hebben onder meer een voorleesontbijt en een zomermarkt!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven