Onze locatie

Smallsteps Speelkasteel ligt vlak bij verschillende basisscholen in de wijk Kloosterveen. Voor kinderen is dat wel zo fijn. Des te eerder zijn ze ‘thuis’ op de opvang en kunnen ze doen waar ze zin in hebben. Voor de één is dat chillen met een boekje op de bank of dansen op het podium. Voor de ander rennen of spelen op het plein. We zijn een kleine opvang: ieder kind krijgt veel aandacht. Een rustig gevoel voor als jij op je werk bent.

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Een boek lezen. Of samen met andere kinderen een spannend spelletje Monopoly spelen. Het kan allemaal in onze groepsruimte. In onze kindveilige keuken begeleiden wij jonge koks bij de bereiding van lekkere, gezonde recepten. Komkommer-sandwich? Daarin heeft iederéén wel trek!

Samen naar buiten

Binnen is fijn. Buiten is leuker! Vanuit de groepsruimte lopen de kinderen direct de buitenspeelplaats op. Om een balletje te trappen of verhalen uit te wisselen. Hier kan je kind z’n energie kwijt. En laadt hij z’n energie weer op. "Tikkie, jij bent 'm!" Precies wat je nodig hebt, na een lange dag op school.

Lekker actief

"3, 2, 1, actie!" Op onze buitenschoolse opvang draait het om dóen, bewegen en ervaren. Onze pedagogisch medewerkers begrijpen dat: ze ondersteunen elk idee met raad en daad. Videofilm schieten? Daar zijn de verkleedkleren! Zingen in een zelfgemaakte musical? Klim op het podium! Bij Smallsteps Speelkasteel worden sterren geboren! En het mooie is dat jong en oud samenwerkt. Daar leren ze van.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven