Onze locatie

Bij Smallsteps Babbels in Bergschenhoek kan je kind heerlijk spelen en ontdekken. Klauteren op de boomstammen in de natuurspeeltuin. Slakken tellen in de struiken of lekker tuinieren in de moestuin. In onze snoezelhoek kan je baby heerlijk genieten. Af en toe krijgen de peuters yoga of Engelse les van Benny de handpop. Buiten doen ze een stoere peuterbootcamp. Wat een feest!

Bij ons binnen

Kom, gezellig op de bank. De juf leest een boekje voor. Straks zingen we een liedje. Zoem, zoem ... Hee, wat zie jij er mooi uit in dat bijenpak! Wat is er veel te doen! Knutselen, gezellig puzzelen, blokken stapelen tot ze omvallen! Op de gang spelen we graag met alle groepen samen. Samen op reis in de grote camper op de gang. We spelen Zakdoekje leggen. Kijk voor je, kijk achter je! Wat een pret!

Samen naar buiten

Een peuter loopt wiebelend over de boomstam. Kijk eens wat ik kan! Knap hoor. Kom, we gaan taarten bakken in de zandbak. ‘Tingeling! IJs te koop!’ klinkt het vanuit het speelhuisje. De peuters fietsen rondjes in de verkeerstuin. ‘Stop! Het licht is rood!’ We plukken tomaten in de moestuin. Die gaan straks in de soep! De allerkleinsten spelen op hun eigen plekje in de buitenlucht! Iedereen geniet!

Lekker actief

'Klap in je handen, stamp op de grond.' Heerlijk dansen op muziek! Bewegen, daar houden we van! Tikkertje, overgooien, klimmen of een parcours. We hebben leuke workshops. Je kind kan zijn energie kwijt in de bootcamp. Of tijdens peuteryoga lekker ontspannen. Het liefst zijn we buiten. Soms gaan we op pad naar het park, de speeltuin of het winkelcentrum! Lekker spelen, bewegen en ontdekken. Dat is fijn!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven