Onze locatie

Knikkeren of stoepkrijten? Tafelvoetballen of een dansshow geven? In ons pand direct naast de school is daarvoor alle ruimte! Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor de kinderen. Ze zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen in zijn groep.

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Een boek lezen. Of samen met andere kinderen een spannend spelletje Monopoly spelen. Het kan allemaal in ons ruime, lichte pand. We hebben een speelkamer, een knutselkamer en een ruimte met een podium. Hier zien we regelmatig de meest fantastische dansshows of theatervoorstellingen. Een potje pingpongen of tafelvoetballen? Dat kan natuurlijk ook!

Samen naar buiten

Knikkeren, tikkertje doen of voetballen. We hebben een groot schoolplein waar je heerlijk kunt spelen. Of we lopen naar een van de speeltuinen in de buurt. Zomer of winter; als het even kan zijn de kinderen elke dag buiten te vinden.

Lekker actief

Actief in beweging zijn, dat vinden we belangrijk. En dus bedenken onze enthousiaste pedagogisch medewerkers allerlei leuke activiteiten voor je kind. Creatief, sportief of muzikaal. Koken of bakken? Daar houden we van! Vaak staan de kinderen in de keuken om een fruitshake te maken of een groenteomelet te bakken. Zelfbedachte culinaire uitspattingen kunnen natuurlijk ook! 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven