Onze locatie

Bij Smallsteps Groeneweg 43 krijgen alle kinderen de rust en ruimte om zich volop te ontwikkelen. Onze ervaren, enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer en geven ieder kind de aandacht die het nodig heeft. We hebben een licht, ruim pand met een huiselijke sfeer. Ook beschikken we over een speelplein waar de kinderen fijn kunnen spelen. Doordat wij een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen zijn, kan de overstap voor het 4 jarige kind bijna ongemerkt verlopen.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken. De baby's hebben hun eigen rustige plekje waar ze lekker kunnen snoezelen. De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben hun eigen ruimte waar ze kunnen knutselen, huiswerk maken of gewoon lekker kletsen.

Samen naar buiten

Rode regenlaarsjes aan en huppelend door de plassen. Weer of geen weer: we gaan vaak naar buiten! Kinderen vinden het heerlijk om in de aarde te wroeten in onze moestuin. Zandtaartjes bakken, skelterrace of tikkertje doen? Bij ons kan het allemaal. Je baby kijkt met grote ogen naar het gezellige gekrioel van de peuters. En met de bso-kinderen gaan we vaak naar het Annie M.G. Schmidtpark. "Balletje trappen?" "Kom maar op!"

Lekker actief

We houden veel van dansen en muziek: onze peuters hebben de grootste lol als ze lekker gek mogen doen in de grote kring. Voor je baby begint dansen met muziek op schoot. Hij beweegt vanzelf mee! De oudere kinderen doen mee aan de gevarieerde workshops: fotograferen, koken en schilderen bijvoorbeeld. En wat dacht je van een spannende speurtocht in de buurt?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven