Onze locatie

Smallsteps In De Mix in Bergschenhoek heeft twee gezellige en lichte groepen in basisschool Pius X. Op onze toffe pleinen kun je heerlijk spelen. En dan hebben we ook nog een fantastische speeltuin voor volop speelplezier. We gaan er graag op uit in onze groene woonwijk. Lekker naar buiten!

Bij ons binnen

Laat je creativiteit de vrije loop met onze grote knutselkast. Zwier in de gymzaal aan de ringen en klim in de touwen. Of bouw je liever een hut tussen de kasten? Doe mee met een wedstrijdje hoogste toren bouwen. Wil je liever even relaxen? Plof dan lekker op de bank met een boek. Of neem een heerlijk voetbad tijdens de beautymiddag. Bij ons valt er altijd van alles te beleven.

Samen naar buiten

Op het speelplein nemen kleuters een duik in de zandbak. De skelters zijn ook favoriet. Het speelhuisje wordt omgetoverd tot een piratenschip. Wat een pret! Op het andere plein kunnen de kinderen uit groep 3 en 4 heerlijk buiten spelen. Doe mee met een potje tafeltennis of laat een voetbaltrucje zien op het voetbalveld. Een paar meiden kletst buiten op een bankje. ‘Kom, zullen we gaan hinkelen?’

Lekker actief

Wat dacht je van een workshop zingen of judo? Of duik de keuken in voor een workshop sushi maken. Dat wordt smullen! Welke toffe activiteit wil je volgende week doen? In onze leuke buurt gaan we graag op stap. Geiten knuffelen bij de kinderboerderij. Nieuwe boeken uitzoeken in de bieb. Of houd je meer van beestjes zoeken in het park? Bij ons beleef je iedere dag weer een nieuw avontuur!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven