Onze locatie

Smallsteps WildebraZZ in Bergschenhoek zit in middelbare school Wolfert Lansing. Houd je van sporten of creatief bezig zijn? Dan zit je hier helemaal goed! In de theaterzaal kan je gave toneel- en dansworkshops volgen. Maak een dromenvanger, een vogelhuisje of een knikkerbaan. Ben je liever in beweging? Ga mee sporten in de toffe sporthal. Straks nog even lekker naar buiten naar het park of de sportvelden.

Bij ons binnen

We houden ervan om lekker creatief bezig te zijn. Heb je de mooie dromenvangers al zien hangen in de aula? De kinderen van groep 8 krijgen zangles. Daarna nog even goed oefenen op de danspasjes. Voor je het weet zijn we klaar voor de musical. In de sporthal is het tijd voor freerun. '3-2-1 start!' Dat wordt zweten!

Samen naar buiten

De sporters stuiven door het zand bij beachvolleybal. Yes, mooi gescoord! Bij de tafeltennistafel begint het volgende potje. We hoeven gelukkig nog niet naar huis. 'Lekker!' klinkt het vanuit de moestuin, de aardbeien zijn rijp. Mmm, straks beschuit met aardbeien maken in de keuken. Dat is pas genieten.

Lekker actief

Altijd al songwriter willen worden? Bij de kunst- en expressieworkshops leer je er alles over. In het sciencelab klinkt luid applaus. Het proefje met de ballon is eindelijk gelukt. Kijk, daar rollen de knikkers van de knikkerbaan. Zelf gemaakt! Knap hè!’ Ga je mee naar buiten? Gaan we nog even naar de voetbalkooi of het basketbalveld in de buurt. Wel op tijd terug zijn voor de workshop capoeira, hè!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven