Onze locatie

Smallsteps Beetle in Berkel en Rodenrijs zit in basisschool de Wilgenhof. Je kind kan in onze gezellige groepen heerlijk spelen, ontdekken en leuke activiteiten doen. Ga lekker los in de gymzaal of op ons toffe speelplein. Zit je al in groep 5? Speciaal voor de bovenbouw hebben we het uitdagende BigTime-programma. Bij Beetle valt genoeg te beleven!

Bij ons binnen

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen tijdschrift. De omslagfoto maak je tijdens een fotoshoot. In de bouwhoek wordt een heel dorp van lego gebouwd. Doe je mee? Snijd tijdens de kookworkshop de groente in stukjes. Mmm…. Dat worden heerlijke groentespiesjes. Kijk, de gordijnen op het podium gaan open. De theaterworkshop begint. Over twee weken is het optreden. Gaaf en spannend! 

Samen naar buiten

Ga mee buiten uitwaaien en doe een potje tafeltennis. Of hang ondersteboven in het klimrek. Lekker doen waar je blij van wordt. Tover het speelhuis om tot een kasteel. Kijk, daar klautert de ridder over de loopbrug. Spring tijdens een workshop op een mountainbike en daag jezelf uit op de track. Op de grond tekenen de kinderen met stoepkrijt hun eigen Twisterspel. ‘Linkerbeen op groen! Niet omvallen hoor!’

Lekker actief

Kom! In de gymzaal staat een spannend parcours klaar. Lekker klimmen, springen en balanceren. Of scoor het eerste punt met basketbal. Ga mee naar speeltuin de Kievit! Roetsj van de kabelbaan of zwier door de lucht op een schommel. ‘Joepie!’ Wij gaan de geiten aaien bij de kinderboerderij en kijken bij de prachtige vogels. Volgende week gaan we snowboarden. Gaaf! Altijd genieten, zo’n speciaal uitje.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven