Onze locatie

Smallsteps Frisbi in Berkel en Rodenrijs zit in basisscholen de Gouden Griffel en Prinses Maxima. Kom spelen en ontdekken in de gezellige groepen en gave gymzalen. Elke keer organiseren we toffe activiteiten en workshops. Buiten zijn vinden wij fijn! Ga je mee spelen op het grote schoolplein of op het speelveld voor de deur?

Bij ons binnen

Ga mee verkleden in de huishoek! Zorg voor de poppen of repareer de telefoon bij de werkbank. In de hal ligt een superlange treinbaan. 'Oei, de trein heeft vertraging!' Gelukkig, daar komt de conducteur aan. Maak bij de workshop een fantasiedier van bladeren. Op zolder is het tijd voor een potje air-hockey. 'Super cool, doe mee!' Bij de kookworkshop maken ze een kerstster van worstenbroodjes. Dat wordt smikkelen.

Samen naar buiten

De kinderen trappen af voor een potje voetbal op het speelveld. ‘Hoi!’ Een paar kinderen zwaaien enthousiast vanuit de klimtoren. In de zandbak leggen kinderen een weg aan. ‘Kom, dan maken we er nog een tunnel en een brug bij!’ Kijk, die glibberige regenworm! Met dit vergrootglas kun je het kriebelbeest nog beter bekijken. Op het plein liggen de spullen voor knotshockey klaar. Doe je mee?

Lekker actief

Gejuich in het klim- en klauterlokaal. Gaaf! Alle klautertoestellen staan weer in een nieuwe opstelling. Bij de theaterworkshop kun je je fantasie de vrije loop laten. Wat een acteertalent! Of leer drummen op een emmer. Dat is echt cool! Wij gaan er ook graag op uit in de omgeving. Kom mee op ontdekkingstocht in de tuin van Floddertje of sporten op het grote veld.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven