Onze locatie

Smallsteps Mozaïek in Berkel en Rodenrijs zit precies tussen basisscholen de Klipper en Prins Johan Friso in. Dat is handig! Ga mee op ontdekkingstocht in onze gezellige groepen. Lekker spelen en bewegen op het toffe schoolplein of in de gymzaal. Urenlang plezier! Wij gaan er graag op uit in de omgeving. Soms met onze buren van Smallsteps KetchUp. Dan doen wij gezellig samen een leuke activiteit!

Bij ons binnen

Pak je hamer! Wij gaan timmeren! Maak een stoere boot of een fotolijst. Bij de make-upworkshop leer je hoe je oogschaduw opdoet. Wat een mooie kleuren! Bij de voetbaltafel doet de juf mee. 'Yes, een punt!' Kun je nog winnen? Even chillen mag natuurlijk ook. Rustig bijkomen voordat de kookworkshop begint. We gaan een fruitsalade maken. Mmm!

Samen naar buiten

Wow! Vandaag is er een springkussen. Doe mee met oud-Hollandse spelletjes. Kom blikgooien, spijkerpoepen of skippyballen. Op het plein doen we een potje jagerbal. De hazen gaan er snel vandoor. 'Rennen!' Verderop speelt een groepje tafeltennis. Ze lopen rondjes om de tafel. 'Wie de bal mist is af!' Hee, wat een mooie stoeptekening. Mag ik ook een krijtje? Zullen we samen hinkelen? Dan teken ik een hinkelpad.

Lekker actief

Yes! Klimmen en klauteren in de gymzaal is altijd favoriet. Balanceer over een koord tijdens de circusworkshop. Kun jij een bord op een stokje in de lucht draaien? In de sporthal vliegen de tennisballen je om de oren. De tennisles is begonnen! Wij gaan er graag op uit in de buurt. Zoef van de glijbaan in de speeltuin. Gebruik je speurneus tijdens een speurtocht. Of zoek gave boeken in de bieb!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven