Onze locatie

Smallsteps Nova in Berkel en Rodenrijs zit in basisschool de Poolster. Hier kan je kind de dag heerlijk rustig opstarten. In de aula staat de tafel al gedekt. Heb je al ontbeten? Speel dan nog even lekker in de speelhoek. Of bekijk samen een mooi prentenboek voordat de schooldag begint. Bij Nova start je je dag vol energie!

Bij ons binnen

Kom binnen! In de aula is de gezellige tafel al gedekt. Heb je trek? De boterhammen, yoghurt, vruchtensap en bekers melk staan al klaar. Mmm, lekker! Heb je thuis al gegeten? Kom erbij zitten en klets gezellig mee. Of plof je liever met een boek op de bank? Even relaxen voor de drukke schooldag begint. Dat is een fijn begin van de dag! 

Samen naar buiten

Het is tijd om te vertrekken. De kinderen van basisschool de Wilgenhoek staan al klaar. Heerlijk even een frisse neus halen tijdens de korte wandeling. Onderweg gezellig samen kletsen. Voor de kinderen van basisschool de Poolster zijn de klassen dichtbij. Veel plezier op school vandaag!

Lekker actief

Om lekker actief te kunnen zijn, start je je dag met een gezond ontbijtje. Kun je er weer heerlijk tegenaan vandaag. Uitgegeten? Ga je nog even heerlijk chillen. Kom er gezellig bij! Maak een tekening, een praatje, doe een spelletje. Of geniet van een mooi boek totdat het tijd is om te vertrekken. Kom we gaan!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven