Onze locatie

Lekker fietsen op ons plein en ravotten in de zandbak. Voor de oudere kinderen is er een enorm grasveld en een voetbalkooi. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Een complimentje? Elke dag! En daarbij gaat het niet om wat je kind presteert, maar gewoon om wie je kind is.

Bij ons binnen

We hebben vier sfeervolle lokalen in de Prins Johan Frisoschool. In de lokalen van het kinderdagverblijf hebben we speelhoeken voor verschillende leeftijden. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier spelen en ontdekken. Ook de buitenschoolse opvang heeft twee lokalen. Met een chillhoek, een rustig hoekje om huiswerk te maken en grote tafels waaraan je kind met veel enthousiasme schilderijen maakt of spelletjes speelt.

Samen naar buiten

We hebben een schitterende tuin met veel groen. En dat is lekker rustgevend voor je kind. De jongste kinderen hebben een eigen tuin. Wel zo veilig. Wil je kind niet spelen in de tuin? Dan kan het naar de speeltuinen van de school. De oudste kinderen mogen zelfstandig naar het grasveld bij de school.

Lekker actief

Buiten spelen? Dat doen we elke dag. Ja, ook als het regent. Lekker stampen in de plassen! Natuurlijk trekken we er vaak op uit. Samen boodschappen doen, of naar de kaasboerderij of de dierentuin. Ook binnen zorgen we voor leuke creatieve activiteiten. Zit je kind op een sportclub? Dan brengen wij het en halen het op. Wel zo makkelijk.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven