Onze locatie

Lekker fietsen op ons plein en ravotten in de zandbak. Voor de oudere kinderen is er een enorm grasveld en een voetbalkooi. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Een complimentje? Elke dag! En daarbij gaat het niet om wat je kind presteert, maar gewoon om wie je kind is.

Bij ons binnen

We hebben vier sfeervolle lokalen in de voormalige Prins Johan Frisoschool. Met speelhoeken voor verschillende leeftijden in de groepsruimtes van het kinderdagverblijf. En een fijne chillhoek, een huishoek en grote tafels om te knutselen, kleuren of spelletjes te spelen bij de bso. Onze pedagogische medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Een complimentje? Elke dag! En daarbij gaat het niet om wat je kind presteert, maar gewoon om wie je kind is.

Samen naar buiten

We hebben een fijne grote buitenruimte. Met een eigen tuin voor de jongste kinderen en daardoor alle ruimte voor de peuters om lekker met een fietsje rond te rijden of leuke spelletjes te doen. De kinderen van de bso spelen op het grote schoolplein, waar ook een voetbalkooi en genoeg ruimte is voor sportieve activiteiten.

Lekker actief

Buiten spelen? Dat doen we elke dag. Ja, ook als het regent. Lekker stampen in de plassen! Ook binnen zorgen we voor leuke creatieve activiteiten. Knutselen, torens bouwen, lezen. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven