Onze locatie

Smallsteps Hoekeindseweg zit in een vrijstaande villa aan de rand van Bleiswijk. Er is genoeg ruimte voor speelplezier in onze knusse groepen. Ga op schattenjacht met de houten boot. Of verkoop ijsjes in het winkeltje. De baby’s kunnen op hun eigen plek in alle rust spelen en ontdekken. Wij zijn graag buiten op ons plein. Joepie, de paarden van de buren komen ook naar buiten. Kunnen wij gezellig even zwaaien.

Bij ons binnen

"Hatsjoe." Oei, beer is verkouden. Maak hem vlug beter met de dokterspullen. Verf aan tafel een mooi schilderij en verwonder je over de kleuren die met elkaar mengen. De baby’s bewegen op de muziek. Doe maar mee. Wat een pret. Of kruip gezellig bij de pedagogisch medewerker op schoot en lees samen het boek van eend. Kom, wij gaan aan tafel. "Jummie, stamppot. Mag ik nog meer?"

Samen naar buiten

Kom in de kring zitten en rol de grote strandbal naar een vriendje. Ja, gelukt. "Maak jij een taartje?" De houten buitenkeuken lijkt wel een echte bakkerij. De baby’s genieten op hun eigen plekje van het buiten zijn. Lekker rollen en kruipen. Echt genieten, met dat heerlijke briesje in je gezicht. Kijk, daar loopt een lieveheersbeestje. Zullen wij samen de stippen op zijn rug tellen?

Lekker actief

Als het regent zetten we binnen een gymparcours uit. Lekker klimmen, klauteren en bewegen. Als het droog is, gaan we er graag op uit. Ren in het bos achter de blaadjes aan, balanceer over boomstammen of geniet van de geluiden die je allemaal kunt horen. Ga mee nieuwe plantjes kopen voor in de tuin. Dan kunnen wij gelijk even bij de paarden van de manege op bezoek. Wat zijn ze groot. Durf jij ze te aaien? Stoer hoor. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven