Onze locatie

Smallsteps Jojo in Bleiswijk zit in de Anne Frankschool. Lekker spelen op het grote plein of het voetbalveld. Na schooltijd worden de lokalen omgetoverd tot knusse groepsruimtes. Je kind kan lekker koken met vriendjes. Even rustig bijkomen in de chillhoek mag natuurlijk ook! De jongsten hebben hun eigen plek. We gaan graag samen op pad. Wat is er veel te ontdekken!

Bij ons binnen

Na school lekker even uitrusten van de drukke schooldag. Daarna gezellig koekjes bakken in de keuken. Wie pakt de vormpjes uit de kast? Er klinkt een vrolijk muziekje bij de kleuters. Kijk ze eens samen dansen! Elke vrijdag komen de kinderen van de bovenbouw een creatieve workshop bij ons volgen. Ze maken de mooiste dingen. Je kind verveelt zich hier geen moment.

Samen naar buiten

Kom, we gaan een frisse neus halen op het speelplein. De kleuters klauteren bovenop het klimrek. Kijk ze daar eens trots zitten! Op het voetbalveld rent een groep kinderen achter de bal aan. Buiten vrij spelen met vriendjes, dat is dolle pret!

Lekker actief

Bij het Ezelsbruggetje geven we de konijnen wortels en knuffelen we met de geiten. Durf je de ezel ook te aaien? Loop je mee naar de gymzaal? We gaan de handstand oefenen op de lange mat. En daarna gaan we buiten op het plein lekker schommelen, klimmen en voetballen. Lekker veel bewegen staat bij ons voorop!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven