Onze locatie

Smallsteps Kameleon ligt aan de rand van Bleiswijk. Dat is genieten. Van de sportvelden en de natuur in de buurt. En natuurlijk van de grote tuin rond het pand dat we delen met de scouting. Zelfs slapen kan buiten! We doen van alles om je kind te stimuleren in zijn ontwikkeling en zelfstandigheid. En met leuke activiteiten, zoals de opa-en-oma-maand, brengen we thuis gezellig dichtbij.

Bij ons binnen

"Wat zijn jullie knap bezig!" Met rode wangen rijgen de kinderen kleurige kralen aan de ketting. In een rustige hoek trekken de baby’s aan de sliertjes van het kleed. Dat voelt lekker zacht! Ondertussen geniet de pedagogisch medewerker in het 'restaurant' van een gebakken eitje. Heerlijk! Kan de kok ook een lekker toetje maken? Meespelen met de kinderen vinden we gezellig en belangrijk. Zo helpen we hen om zich verder te ontwikkelen.

Samen naar buiten

"Jippie, we gaan in de tuin eten!" Daar smaken de boterhammen nog lekkerder. We zijn graag buiten. Om ons pand hebben we alle ruimte. "Kiekeboe!" Wat is het toch leuk om door de speelbuis te kruipen. Samen een pan moddersoep maken in de buitenkeuken of op de fiets achter elkaar aan rijden. Straks een leuk spel spelen op het sportveld. Of een hut maken met de scouts. We komen tijd tekort. Kom je snel weer?

Lekker actief

Wat zijn de paarden lief! De kinderen kijken hun ogen uit. "Mag ik ‘m aaien?" We gaan er graag op uit met de groep. Gezellig naar het bos, de kinderboerderij of de manege om de hoek. Maar ook dichterbij huis is genoeg te doen. Lekker met je handen in de modder en kneden maar. Onze te gekke ‘nieuwjaarsduik’ is elk jaar weer een feest. Plons je mee in het warme voetenbadje?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven