Onze locatie

Bij Smallsteps Kanjers in Bleiswijk kun je heerlijk chillen. Onze bso zit in het clubhuis van de hockeyvereniging. Buiten de drukte, in een groene omgeving je vrije middag doorbrengen: wat is er fijner dan dat? Kom lekker sporten. Ontdek onze leuke speelhoeken of plof neer op de bank met een boek. Elke dag zorgen we voor een leuke mix van sportieve en creatieve activiteiten. Heb je zelf een idee? Vertel, wij zijn benieuwd! 

Bij ons binnen

"Wie wil er meewerken aan deze goocheltruc?" Vingers gaan de lucht in. De kinderen staan op hun tenen om niets van het spektakel te missen. In de keuken zijn ook proefpersonen nodig. We gaan een nieuw recept uitproberen. Verderop worden poppen verkleed en flats gebouwd van Kapla. Heb je vanmiddag huiswerk te doen? Dan zoeken we een rustige plek voor je. En voor de liefhebbers is er straks een swingende Zumba-les.

Samen naar buiten

Probeer maar eens binnen te blijven, met zulke mooie sportvelden voor de deur! Ons professionele team zorgt elke dag voor een leuke mix van sport en spel. Speel een partijtje korfbal, leer basketballen van een echte trainer of doe mee met landje veroveren. Ruimte om je eigen spel te bepalen, is er natuurlijk ook. Gewoon lekker touwtjespringen. Of op de step of skelter rondjes rijden om het gebouw. Buiten is het genieten!

Lekker actief

Binnen en op de sportvelden zijn we elke dag lekker actief bezig. Toneel, dans, judo, voetbal, knutselen – er komt van alles voorbij. Soms gaan we samen op stap in de buurt. Gezellig picknicken of beestjes zoeken in het Bergse Bos. Of doe mee met een speurtocht door het dorp. Is het vakantie? Dat is het perfecte moment om eens een bijzonder museum of leuke speeltuin te bezoeken.  

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven