Onze locatie

Smallsteps Volta in Bleiswijk zit in basisschool De Wiekslag. In een rustige omgeving en dichtbij de uitvalswegen naar je werk. Je kind vindt hier altijd iets wat bij hem past. Een leuke knutsel- of bouwworkshop volgen. Op ontdekkingstocht in de speelhoeken. Of spelletjes doen in de gymzaal. Bij lekker weer gaan we naar buiten, het speelplein op. Of naar de natuurspeeltuin, de bieb of de kinderboerderij. Ga je mee?

Bij ons binnen

Kijk! De kinderen tekenen een heel groot vliegtuig op het raam. Wat leuk! Een groepje speelt in de bouwhoek. Wie maakt de hoogste toren? In de poppenhoek ligt babypop te slapen in zijn wieg. 'Stil hoor, anders wordt hij wakker.' Kom, we gaan Bingo spelen aan de grote tafel. Goed opletten! In de aula wordt druk geknutseld aan de werktafel. Lekker kliederen, daar houden we van! Straks spelen we nog even een smartgame! 

Samen naar buiten

Lekker een frisse neus halen - daar knap je van op! Slingeren aan de rekstokken, tunnels graven in de zandbak en roetsjen van de glijbaan. Wat een pret op het grote speelplein! De kinderen hollen op het voetveld achter de bal aan. 'Goal!' De kleintjes spelen verstoppertje. 'Kiekeboe! Gevonden!' Misschien gaan we vanmiddag nog even naar de speeltuin.

Lekker actief

De kinderen bouwen allemaal een eigen racewagen. Hup! Racen maar. 'Zo! Die van jou is snel!' De workshop is vandaag voor echte speurneuzen! Pak je vergrootglas er maar bij. Na de vakantie start de workshop: 'Ik word kunstenaar'. Met een plastic zak eromheen gebruiken we onze voeten als verfkwasten. Dat wordt vast een heel bijzonder schilderij. Ik kan niet wachten!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven