Onze locatie

Smallsteps Dobbelsteen in Breda zit in het gezellige en knusse wijkgebouw De Dobbelsteen. Dichtbij een park en recht tegenover basisschool Sinte Maerte. Dat is handig! In onze mooie groepsruimtes kan je kind heerlijk spelen, ontdekken en chillen. De keuken is de perfecte plek voor de kook- en bakworkshops. Wij zijn vaak buiten te vinden op ons ruime plein. Daar kan je kind lekker zijn energie kwijt.

Bij ons binnen

In de bouwhoek worden met technisch lego de mooiste bouwwerken gemaakt. Aan de grote tafel knutselen de kinderen muziekinstrumenten. Nog even en dan klinkt ons ‘Dobbelsteenorkest’. Een paar kinderen gaan als een echte professor aan de slag met proefjes. Superleuk en ook nog leerzaam! Toch meer zin om even te relaxen na je schooldag? In de grote wigwam op de groep kun je heerlijk chillen.

Samen naar buiten

Lekker sporten en bewegen, dat kan op ons grote speelplein. Wat een ruimte! Het net hangt al klaar voor een potje badminton. Wie doet er mee? Of we proberen een tof, nieuw spel uit. Vrij spelen kan natuurlijk ook. Heel veel rondjes rijden op de step, voetbalkunstjes uitproberen of een potje tafeltennissen. In de buurt zijn gave speeltuinen. Daar gaan we graag naartoe. Ga je mee?

Lekker actief

Zet je koksmuts maar op voor de kookworkshop. Vandaag maken wij een broodje hamburger. Dat wordt smullen! En wat dacht je van onze schoonheidssalon? Met de eetbare maskers op hun gezicht hebben de kinderen pret voor 10! Wij gaan er ook graag op uit in de buurt. Naar de brandweerkazerne of sporten in de gymzaal of bij een sportclub. Je hoeft je niet te vervelen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven