Onze locatie

Smallsteps Oase in Breda werkt samen met basisschool de Fontein en Eerste Opvang Anderstaligen in kindcentrum de Oase. Ons nieuwbouwpand is knus en sfeervol ingericht. Een heerlijke plek voor je kind om te spelen. In de tuin en op het schoolplein hebben de kinderen alle ruimte. Lekker bewegen en ontdekken. We hebben allerlei samenwerkingen in de wijk, waardoor we vaak leuke uitstapjes hebben.  

Bij ons binnen

Onze speelhoeken dagen uit om op ontdekking te gaan. De klim- en klauterhoek bijvoorbeeld. Heerlijk voor ondernemende peuters. Of de grondbox, waar je baby voelt, kijkt en luistert. Als de kinderen uit groep 8 komen voorlezen wordt het stil in de leeshoek. Wat een gezelligheid! 

Samen naar buiten

Wij zijn vaak buiten te vinden! In onze tuin kun je heerlijk spelen. Voel het gras tussen je tenen kriebelen, relax op de schommel of zoef van de glijbaan. De peuters spelen graag op het kleuterplein. Klauter over het klimrek, duik de zandbak in of doe mee met de leukste spelletjes. Buiten beleven de kinderen de leukste avonturen.

Lekker actief

De peuters gaan memory spelen bij de ‘opa’s en oma’s’ in het verzorgingshuis. Genieten voor iedereen! In de gymzaal klinkt gejuich: de kinderen hebben hun eigen estafette bedacht. Maar ook in het atelier bruist het van de ideeën. Lekker creatief bezig zijn, daar houden wij van. En van op stap gaan. Spelen in het park of naar de speeltuin. Keuze genoeg!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven