Onze locatie

"Kijk, er looopt een worm over het gras!" "En wat zijn de zonnebloemen al groot!" Bij Smallsteps Princenhoeve ontdekt je kind elke dag iets nieuws over de natuur. Dat kan ook makkelijk, want onze kinderopvang zit in een echte oude boerderij. De kinderen zoeken naar insecten en kweken bloemen en groente in de moestuin. Een vogelverschrikker houdt een oogje in het zeil.

Bij ons binnen

De nostalgische sfeer van de oude boerderij combineert prima met het moderne kinderspeelgoed. Je kind heeft hier alle ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. "Ik ga een hele hoge toren bouwen!" "En ik maak een tekening voor mama!" Onder de houten balken van de zolder speelt je kind met poppen en het keukentje. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat hier van alles te doen is.

Samen naar buiten

In de grote moestuin zaaien kinderen zelf groente, wieden ze onkruid en plukken ze fruit. Natuurlijk is er ook ruimte om te voetballen en hutten te bouwen. En elke dag is er een warme lunch. Die eten we het liefst aan de picknicktafels buiten.

Lekker actief

"Mmmmm, wat is die aardbei lekker zoet!" Fruit dat je zelf hebt gekweekt en met liefde verzorgd smaakt natuurlijk het allerlekkerst. Bij Smallsteps Princenhoeve leren de kinderen spelenderwijs heel veel over de natuur. En ze beleven elk seizoen weer iets nieuws in onze ontdekkingstuin. Onze pedagogisch medewerkers kennen je kind en geven het precies wat het nodig heeft. Zo laten ze je kind het liefst eerst zélf iets uitproberen. Dat geeft je kind zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven