Onze locatie

Bij onze kleine, knusse kinderopvang Smallsteps Teteringsedijk in Breda voelt je kind zich direct thuis. Het ligt vlakbij een park én naast een sportschool. Heerlijk voor de peuters: gymmen en dansen in de sportzaal. Klauteren, voetballen en vlinders tellen in het park. Of gewoon lekker binnenspelen in de gezellige woonkamer. De baby’s hebben een eigen ruimte om te spelen en ontdekken. Zowel binnen als buiten!

Bij ons binnen

Er is zoveel te doen in onze gezellige woonkamer! Vader en moedertje spelen in de huishoek, torens maken in de bouwhoek, zieke poppen verzorgen in de themahoek. Bijkomen van al dat leuks kan met een boekje op de bank. De baby’s hebben een fijn eigen plekje. Hier kunnen ze lekker ontdekken! Pluizige, knisperende, harde en zachte materialen. Wat een feest!

Samen naar buiten

Hoera! De peuters fietsen over het plein. De juf tekent met stoepkrijt een weg. We gaan er overheen! Ga je mee, kastelen bouwen in de zandbak? In de tuin is het heerlijk. Bij mooi weer eten we buiten aan de picknicktafel. Welke vogels hoor jij? Zoef, van de glijbaan! Aan iedereen is gedacht. De baby’s spelen in een speciale buitenbox: heerlijk in de frisse lucht!

Lekker actief

Dansen op de leukste liedjes in de sportschool, rennen in het park. Daarna spelen we verder in de tuin. De juf heeft een leuk spel bedacht bij het thema verkeer. De kinderen wachten netjes bij het stoplicht. De politie komt zelfs langs! Gaan we zo weer op pad? Naar de buren van het verzorgingstehuis. Wat is het gezellig!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven