Onze locatie

Een salade van zelfgekweekte tomaatjes maken? Tafelvoetballen of stoepkrijten? Zingen of een dansje doen op het podium? Je kind kiest na schooltijd zelf wat het gaat doen. Omdat we samen met kinderdagverblijf Smallsteps Speeldoos en basisschool de Toonladder in één pand zitten, is de sfeer veilig en vertrouwd. Iedereen kent elkaar.

Bij ons binnen

We hebben twee sfeervolle groepsruimtes in basisschool de Toonladder: één op de begane grond en één op de eerste verdieping. De kinderen kunnen hier na school eerst lekker uitblazen. Aan de lange tafels drinken we een kopje thee en kletsen bij. Maar niet te lang hoor! Daarvoor zijn de lego, het knutselmateriaal en de spelletjes veel te verleidelijk! Met wie en in welke groep de kinderen spelen bepalen ze samen met de pedagogisch medewerker. "Mogen Daan en ik in de keuken?" "Tuurlijk mag dat!"

Samen naar buiten

"Hoera! De tomaatjes zijn rijp!" In onze moestuin zien de kinderen hoe alles groeit en bloeit. Ze zaaien, gieteren en mogen zelf, als het zover is, de gekweekte tomaatjes en aardbeien plukken en opeten. Zelf verbouwd smaakt dubbel lekker! Op het speelplein doen de kinderen tikkertje en verstoppertje en organiseren we regelmatig wedstrijdjes. Het plein groot genoeg. Niemand loopt je in de weg.

Lekker actief

Voetballen, tenten bouwen, yoga, toneelspelen of lekker even niks doen. We spelen veel met elkaar, dwars door de groepen heen. Tijdens de vakantie gaan we naar de schaatsbaan, het museum, de film of we doen thema-uitjes. Met de kinderen beslissen we daar samen over: we hebben een kinderraad waar elk kind vanaf 6 jaar in meepraat. Samen met andere Smallsteps locaties sluiten we het jaar af met een BBQ vol gezonde hapjes voor kinderen en hun ouders.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven