Onze locatie

Een plek om na school op adem kan komen. Daar gaat het om bij Smallsteps de Reiger. Daarom bieden we kinderen een mix van ontspanning, actie en gezelligheid. Smallsteps de Reiger heeft buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze pedagogisch medewerkers begrijpen wat elk kind nodig heeft en sluiten daar met uitdagende activiteiten op aan. Kinderen voelen zich hier thuis en krijgen de ruimte.

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een timmerproject. Diep verzonken zijn in een boek of strip. Of samen met andere kinderen een spannend spelletje airhockey spelen. Het kan allemaal bij Smallsteps de Reiger. In een creatieve bui? Leef je lekker uit met verf, vilt, papier, wol, klei, stiften, potloden, glasverf, en glitter. Liever iets rustigs? Plof lekker neer op een zitzak en luister naar het favoriete nummer van je vrienden. "Hello…"

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Even een frisse neus halen. Niks fijner dan dat! Op het speelplein aan de overkant is alle ruimte om te rennen, skaten en voetballen. Waterballonnen in de zomer, sneeuwballen in de winter… De kinderen kunnen er doen waar ze zelf zin in hebben. Het is immers hun vrije tijd! Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat je kind een fijne tijd heeft op de buitenschoolse opvang. En hij steekt er ook van alles van op.

Lekker actief

Je kind wordt bij ons uitgedaagd: sportief, creatief en zelfs culinair. Onze knutselideeën kennen geen grenzen. We bruisen van de plannen en bedenken elke keer iets nieuws. Maar we trekken er ook op uit. Naar Twickel. Of, in de vakanties, naar de schaatsbaan, het museum of de bios! Extra leuk zijn onze gezamenlijke projecten met basisschool de Toonladder.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven