Onze locatie

Bij ons warme, kleinschalige kinderdagverblijf krijgen kinderen alle ruimte om te spelen, te ontdekken en vriendjes te maken. Elke dag vangen we kinderen van 0 tot 4 jaar op tussen de grote broers en zusjes van basisschool de Toonladder en BSO Smallsteps de Buitenboel. Want zij zitten óók in ons pand. Onze ervaren pedagogisch medewerkers weten precies wat je kind nodig heeft om zich thuis te voelen in de groep en om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter.

Bij ons binnen

Ons gezellige pand is ruim opgezet. Baby's en peuters hebben hun eigen domein om rustig te spelen, kruipen en slapen. Actieve peuters krijgen niet genoeg van de glijbaan. Roetsj! De centrale hal is groot genoeg om te fietsen en te rennen. Daar spelen kinderen uit alle groepen samen. "Taatuu-taatuu! De brandweer! Mag ik er even langs?" Oudere peuters worden regelmatig op hun eigen niveau uitgedaagd in de ruimte van de bso.

Samen naar buiten

We gaan zo veel mogelijk naar buiten. Regent het of staan er grote plassen in het gras? Regenlaarsjes aan en stampen maar! Onze royale buitenruimte staat garant voor uren speelplezier. Zandtaartjes bakken, verstoppertje spelen of kletsen bij de wipkip: alles kan. De moestuin verzorgen we samen met de kinderen. "Wie wilt er een lekker rood aardbeitje?" Kinderen vinden het geweldig om hun zelfgekweekte tomaatjes en paprika's te plukken en te proeven.

Lekker actief

We sluiten aan bij het dagritme van je baby en dagen de peuters uit met leuke activiteiten die passen bij hun leeftijd. Er zijn zóveel leuke spelletjes die we kunnen doen! "In de maneschijn..." We zingen liedjes, met alle bewegingen erbij. Voorlezen vinden de peuters ook leuk. Regelmatig gaan we naar de bieb om nieuwe boekjes te halen! En op bezoek bij 'onze' opa's en oma's van het Elizabeth en de Wieken, dat vindt ieder kind een feest. Vrolijke energie voor allemaal!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven