Onze locatie

Op onze buitenschoolse opvang staat de boel regelmatig op z'n kop… van plezier! Na een intensieve schooldag kan je kind zich heerlijk uitleven bij Smallsteps Lokomotief. Pannenkoeken bakken, nootjes zoeken onder de beuk in de grote binnentuin, torens bouwen op de trap, keuze genoeg bij Smallsteps Lokomotief. Onze pedagogisch medewerkers dagen de kinderen uit om hun vrije tijd zelf in te vullen.

Bij ons binnen

Ruik eens! Mmmm! De lekkerste geuren zweven uit onze gezellige keuken. Dat komt door de appelmoes die ook jouw kind straks gaat maken. Samen koken, samen eten én samen afwassen: zo leren kinderen voor zichzelf zorgen en aan anderen denken. We hebben vier supergezellige lokalen. Elk met een grote groepstafel. Daaraan kan je kind spelen, knutselen, bouwen, verhalen vertellen en samen lol hebben.

Samen naar buiten

Wij gaan elk seizoen naar buiten, dus niet alleen als het stralend weer is. In de herfst dansen we door de ritselende blaadjes van de grote beuk op onze speelplaats. In de winter gaan we spoorzoeken in de sneeuw. Dat kan in de buurt of op onze eigen speelplaats. Zit je kind op een sportclub of zwemles? Wij brengen hem er naartoe.

Lekker actief

Figuurzagen, kleien, vlechten, schilderen, alles kan in de crea-klas. We maken gipsafdrukken van de handen van je kind en van papier-maché boetseren we poppenkastpoppen. Regelmatig gaan we met zijn allen naar de Delftse Hout. Lekker spelen op de klimrekken, de glijbaan, de schommel en in de zandbak. "Wie gaat er mee van de glijbaan?" "En wie helpt er mee met taarten bakken in de zandbak?"

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven