Onze locatie

Je kind gaat op ontdekkingsreis in het lichte gebouw van Smallsteps 't Spant. In de speelhal spelen alle leeftijden door elkaar. Het atelier is de plek om naar hartenlust te knutselen. Vieze handjes? Ja graag! Of wat dacht je van wat technische breinbrekers voor de ouderen? Daarvoor moet je in ons technieklokaal zijn. Onze pedagogisch medewerkers zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen.

Bij ons binnen

Bij Smallsteps 't Spant hebben kinderen ruimte genoeg: spelen, ontdekken, verstoppen, alles is mogelijk. Onze deuren staan altijd open: je kind kiest zelf met wie hij speelt en wat hij vandaag wil gaan doen. Het ene kind rent direct naar de speelhoek om een toren te bouwen of een vloerpuzzel te leggen. Het andere kind wil eerst rustig met een pedagogisch medewerker in een boekje kijken. En jouw kind?

Samen naar buiten

De kinderen zijn veel en graag buiten. Logisch, want we hebben een grote tuin met bomen en veel goede verstopplekken. Ze bakken zandtaartjes, en zien hun radijsjes groeien in de moestuin. Rennen, stoeien en een balspel: dat kan ook. De kinderboerderij, de waterspeeltuin, het park en de supermarkt zijn om de hoek. We dansen op muzikale sprookjes en eens per jaar gaan we met de kleuters naar een theatervoorstelling.

Lekker actief

"Wat eten we vandaag?" "Tomaten uit eigen moestuin en een kopje soep!" Gemaakt door de kinderen van de buitenschoolse opvang. Is er nog brood nodig? Dan rijden we met de elektrische bolderwagen even naar de bakker. "Ga je mee?" Voor de jongste kinderen bedenken de pedagogisch medewerkers telkens weer stimulerende activiteiten. Kinderen vanaf 8 jaar stellen zelf hun vakantieprogramma samen. Daarover overleggen leert ze rekening te houden met elkaar.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven