Onze locatie

Als je een ukkepuk bent, voel je je natuurlijk direct thuis bij kinderopvang met diezelfde naam. En terecht, want in ons ruime, lichte pand kunnen alle ukkepukken op hun eigen manier spelen, leren en zich ontwikkelen. Smallsteps Ukkepuk heeft een ruim en licht pand op het terrein van de Bieslandhof. Hier wonen ook ouderen in een woonzorgcentrum. Regelmatig organiseren we een gezellige middag met al die extra opa's en oma's.

Bij ons binnen

Ons moderne lichte gebouw heeft een grote speelhal met sprankelende kleuren. Voor de allerkleinsten is er een beschut babyeiland. Daar kunnen ze onbekommerd rollen, kruipen en hun eerste stapjes zetten. Door de lage raampjes kijkt je kind naar buiten, of naar andere spelende kinderen. In de vrolijke speelhoek ontdekt je kind de wereld. Zelf doen? Goed zo! We laten je kind experimenteren en uitproberen. Daar leert hij van.

Samen naar buiten

Ons gebouw is helemaal omringd door een groot buitenterrein. Hier kan je kind al zijn energie kwijt in de frisse buitenlucht. Jasje dicht, schoenen aan en rennen maar. Of fietsen, steppen, tikkertje... "Wie kan die mooiste zandkastelen bouwen?" Natuurlijk gaan we ook vaak naar de speeltuin om de hoek en als we boodschappen doen, nemen we de kinderen mee.

Lekker actief

"Hoera daar zijn de opa's en oma's!" Regelmatig organiseren we een gezellige middag met de ouderen in het woonzorgcentrum. Samen boekjes lezen of een puzzel leggen. Meerijden in het mandje van de rollator. De ouderen genieten, en je kind des te meer. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er extra activiteiten. Daarmee groeit je kind spelenderwijs toe naar de volgende stap: de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven