Onze locatie

Iedereen kent elkaar bij Smallsteps Tante Toos. En in zo’n vertrouwde omgeving pikken kinderen snel wat op. De allerjongsten trekken zich op aan de peuters, de peuters aan de oudere kinderen van de bso. Alles spelenderwijs. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze weten wat kinderen nodig hebben, en wisselen rust en uitdaging af. Je kind heeft het fijn bij ons.

Bij ons binnen

"Ik ga spelen op de andere groep, tot straks!" Op ons kinderdagverblijf staan de deuren vaak open. Je kind kan dan zelf op een andere groep spelen. Dat vinden kinderen stoer en het maakt ze zelfstandig. De allerkleinsten verkennen hun wereld vanaf het speelkleed of slapen heerlijk comfortabel in hun bedjes in de slaapkamer. De kinderen van de bso kiezen wat ze willen. Een spelletje spelen, een boek lezen of samen iets heerlijks bereiden in de keuken.

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we ook zo vaak in onze ontdektuin. Kinderen liggen en spelen op het glooiende grasveld met houtstronkjes, of roetsjen van de glijbaan. De oudere kinderen van de bso spelen op het plein. Rennen, balletje trappen, spelletje doen. "Tikkie, jij bent 'm!" Elk jaargetijde trekken we er samen op uit. Zoeken naar knutselmateriaal in de herfst of spoorzoeken in de winter als het net heeft gesneeuwd.

Lekker actief

In het kinderdagverblijf doen we spelletjes die de ontwikkeling van je kind stimuleren. De peuters worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Voor de oudere kinderen is de bso een bron van inspiratie: zo bedenken ze bijvoorbeeld toneelstukjes en musicals en voeren ze uit. In de vakanties werken we met inspirerende thema’s en doen we workshops. Of er af en toe een vriendje of vriendinnetje mee mag? Gewoon even vragen. Vaak kan dat.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven