Onze locatie

Onder het dak van basisschool het Palet in Den Bosch vind je Smallsteps de Toverhoed Noord. Een gezellig en kleurrijk thuis voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind: de allerjongsten kunnen ongestoord de wereld verkennen, terwijl de peuters zich voorbereiden op de basisschool. De oudere kinderen inspireren we met leuke en leerzame activiteiten. Bij ons is geen dag hetzelfde!

Bij ons binnen

Licht, ruimte en kleur: dat is ons kinderdagverblijf. In alle hoeken valt iets te ondernemen of te ontdekken. Baby's hebben hun eigen rustige plek waar ze heerlijk kunnen dommelen. En als ze wakker zijn, kijken ze hun ogen uit naar de actieve peuters! In de groepen van de bso wordt gelezen, geknutseld en gespeeld. De oudere kinderen hebben alle ruimte voor sport, dans en toneelvoorstellingen in de aula en de speelzaal van Het Palet.

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: naar buiten gaan we. Elke dag! Ons ruime buitenterrein is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. In onze zandbak zijn al honderden zandtaartjes gebakken. De bso-kinderen spelen voetbal of tikkertje op het grote grasveld. En we trekken er regelmatig op uit. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of het park. "Oooh, we gaan picknicken!"

Lekker actief

We zijn echte voorleesfans bij Smallsteps de Toverhoed Noord. Lekker tegen elkaar aan op de bank, met rode wangen naar een verhaaltje luisteren. Dat is plezier voor iedereen. Helpen in de keuken vinden de peuters ook altijd een feest. "Wat doe je met die banaan? Gaat-ie in de fruitsalade? Lekker!" Voor de kinderen van de bso organiseren we leuke sportieve en creatieve workshops. En in de vakantie hebben we een afwisselend programma met vele uitstapjes.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven