Onze locatie

Samen met een basisschool vormen wij Kindcentrum Zuiderster. We werken fijn samen, delen het speelplein en zorgen voor een doorgaande lijn van kinderdagverblijf naar school en bso. In deze vertrouwde omgeving ontwikkelt je baby zich spelenderwijs tot een eigenwijze kleuter. De bso-kinderen komen eerst rustig bij van een drukke dag op school. Daarna is het tijd voor sport, spel en creativiteit. Rode wangen verzekerd!

Bij ons binnen

In onze gezellige groepsruimtes is er voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Of knippen en verven in de knutselhoek? Verzin het maar! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen, slapen en veilig kan oefenen met rollen en kruipen. De oudere kinderen van de bso hebben hun eigen ruimte. Lekker ontspannen of juist actief bezig zijn na een dag op school!

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we ook zo vaak in de tuin achter ons pand. Kinderen liggen en spelen op het frisse gras of roetsjen van de glijbaan. De bso kinderen spelen op het schoolplein van het Bossche Broek. Rennen, balletje trappen, spelletje doen. "Tikkie, jij bent 'm!" Elk jaargetijde trekken we er samen op uit. Zoeken naar knutselmateriaal in de herfst of spoorzoeken in de winter als het net heeft gesneeuwd. En in de zomer een gezellige picknick!

Lekker actief

"Kiekeboe!" Elke dag is het pret in ons kinderdagverblijf. We doen leuke spelletjes die de ontwikkeling van je kind stimuleren. Voor de oudere kinderen is de bso een bron van inspiratie. In workshops leren ze de fijne kneepjes van het koken, dansen of een sport. Of we gaan naar de kinderboerderij, de film of het museum. Eén keer in de maand doen we een activiteit die één van de kinderen heeft bedacht.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven