Onze locatie

Je kind gaat dagelijks op ontdekkingsreis bij Smallsteps Kinderspeelkasteel. Wij zijn een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen. Van baby tot tiener: hier voelt elk kind zich thuis! We hebben veel aandacht voor de natuur. In onze eigen moestuin verbouwen we groente en fruit. Onze pedagogisch medewerkers zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen in zijn groep.

Bij ons binnen

Bij Smallsteps Kinderspeelkasteel hebben kinderen ruimte genoeg: spelen, ontdekken, verstoppen... Baby's liggen heerlijk te snoezelen. De oudere kinderen kiezen zelf met wie ze spelen en wat ze gaan doen. Het ene kind rent direct naar de speelhoek om een toren te bouwen of een vloerpuzzel te leggen. Het andere kind wil eerst rustig met een pedagogisch medewerker in een boekje kijken. We zijn ook vaak in de gymzaal te vinden. Daar doen we allerlei leuke bewegingsspelletjes.

Samen naar buiten

De kinderen zijn veel en graag buiten. Logisch, want we hebben een grote tuin met struiken, bomen en lekker veel ruimte om rond te rennen. Ze bakken zandtaartjes, hangen aan de rekstok en zien hun radijsjes groeien in de moestuin. En wat dacht je van het blotevoetenpad? "Er zit een takje tussen mijn tenen!" Ook trekken we er regelmatig op uit. Naar de kinderboerderij, het park en de speeltuin bijvoorbeeld.

Lekker actief

"Wat eten we vandaag?" Tomaten uit onze eigen moestuin en een kopje soep dat is gemaakt door de kinderen van de buitenschoolse opvang. Is er nog brood nodig? Dan lopen we even naar de bakker. "Ga je mee?" Voor de kinderen van de bso bedenken de pedagogisch medewerkers telkens weer stimulerende activiteiten gericht op natuur, beweging en creativiteit. En we hebben een leuk en afwisselend vakantieprogramma.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven