Onze locatie

Smallsteps Kindersportfort is bewegen, bewegen en nog eens bewegen! Want daar word je fit, sterk en hartstikke blij van. Binnen sporten we in de zalen van turnhal Flik-Flak en buiten op verschillende sportvelden. Altijd onder leiding van onze pedagogisch medewerkers en gediplomeerde sportdocenten. Maar we knutselen ook, spelen samen spelletjes en gaan naar het bos of naar de kinderboerderij. Heerlijk toch?

Bij ons binnen

"Hoe was je dag?" Binnen Flik-Flak hebben wij onze eigen gezellige bso-ruimte. Daar komen de kinderen eerst bij van hun schooldag. Kopje thee erbij. En daarna? Actie! Vaak buiten op het veld. Maar ook gaan we regelmatig binnen sporten, in de touwen zwaaien of in het wandrek klimmen. In één seizoen lopen we talloze sporten door. En tussendoor is er ook nog gelegenheid om te knutselen, te lezen of even te chillen.

Samen naar buiten

Onze ruimte komt uit op een buitenspeelterrein met twee basketbalvelden en een voetbalveld. Snel je gympen aan, en je maakt al je eerste dunk of scoort je goal. Een perfecte plek voor stoere en uitdagende activiteiten. Ook doen we hier hockey en trefbal en allerlei sportieve spelletjes met de jongsten. Winnen is niet belangrijk. Plezier maken: daar gaat het om.

Lekker actief

Onze medewerkers bruisen van de creatieve ideeën. Wat dacht je van eilandhoppen, hutten bouwen of een speurtocht bij de Noorderplas? Ook dát is bewegen! Tijdens de vakanties organiseren wij crea-doemiddagen: gezellig samen knutselen en spelletjes doen. Ook staat er altijd een verrassing op het programma. Op stap met onze vintage gele schoolbus, waarmee we onze kinderen een paar fijne uren bezorgen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven