Onze locatie

Smallsteps Quality Kids in Den Bosch is een heerlijk warm nest voor je kind. Binnen maken we het altijd gezellig. Maar we gaan ook veel naar buiten! De baby's liggen daar lekker te rollen. De oudere kinderen spelen in de zandbak of het speelhuisje op ons dakterras. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat je kind zich veilig kan ontwikkelen. Met voldoende uitdaging voor elke leeftijd. In een liefdevolle, vertrouwde omgeving.

Bij ons binnen

"Zullen we vader en moedertje spelen?" In onze gezellige, lichte groepsruimtes is van alles te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, in het keukentje spelen in de huishoek, prentenboeken kijken in de leeshoek… We organiseren allerlei activiteiten, maar de kinderen krijgen ook de ruimte om zelf te spelen. Bijvoorbeeld op de andere groep, als de poortjes openstaan. Daar wordt je kind zelfstandig van!

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom zijn we bijna elke dag op onze speelplaats te vinden. In onze twee zandbakken zijn al duizenden zandtaartjes gebakken. En kinderen vinden het heerlijk om te kliederen aan de watertafel in de zomer. Ook trekken we er ook vaak op uit. Een stukje wandelen met de bolderkar. In de buurt is genoeg te zien en te beleven!

Lekker actief

Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Je kind knipt figuurtjes met het puntje van de tong uit de mond. Of we lezen een boekje voor op de bank, lekker tegen elkaar aan. Voor peuters hebben we extra activiteiten die je kind voorbereiden op de basisschool. Tussen de middag eten we een gezonde warme maaltijd. 's Avonds thuis hoeft je kind alleen nog een boterham te eten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven