Onze locatie

Smallsteps de Veldkamp in Denekamp zit in de gelijknamige basisschool. Maar dat betekent niet dat het er als een school voelt. Onze groepsruimtes zijn huiselijk ingericht en de kinderen mogen ook gebruik maken van tussenruimtes en de gymzaal. We gaan zoveel mogelijk naar buiten. Lekker spelen op het schoolplein of een uitstapje naar het bos, het museum of de visvijver.

Bij ons binnen

Of je nu houdt van schilderen, timmeren, computeren, knutselen of dansen, het kan allemaal bij Smallsteps de Veldkamp. Er zijn vijf verschillende ruimtes, die allemaal gezellig zijn ingericht en helemaal niet op klaslokalen lijken. Daarnaast zijn er ook tussenruimtes en de gymzaal, waar je kind eindeloos kan spelen en sporten. Een echt kinderparadijs dus.

Samen naar buiten

Natuurlijk spelen we niet alleen binnen. Als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk samen naar buiten. Op het schoolplein kan je van de glijbaan, of buitelen aan de klimtoestellen. Vaak spelen we ook of voetbal of trefbal. Er is genoeg ruimte om zich even helemaal uit te leven. Want er is toch niks fijner dan lekker in de buitenlucht te zijn, na een lange dag binnen?

Lekker actief

''Trek je jas en schoenen aan, we gaan erop uit!'' We blijven niet alleen op het schoolplein, regelmatig gaan we met de kinderen op pad. Naar het bos, het museum, de bibliotheek of de visvijver ’t Goor. Zo kunnen de kinderen even helemaal ontspannen en wie weet pikken ze er spelenderwijs ook nog wat van op.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven