Onze locatie

Smallsteps Huize Pardoes in Denekamp zit in een mooi groot pand met een aangrenzend buitenspeelterrein. Baby’s, dreumesen en peuters worden opgevangen in aparte groepen. De ruimtes hebben verschillende hoeken waar kinderen samen kunnen spelen, of zich even terug kunnen trekken. Als het weer goed is, gaan we zoveel mogelijk naar buiten.

Bij ons binnen

''Wat een mooie tekening!'' Elke dag organiseren we activiteiten binnen een thema. Houd je kind van tekenen? Dan richten we ons daarop. Speelt je peuter liever met poppen, ook daar is ruimte voor. Puzzels, boeken, keukengerei, auto’s, blokken, zand, klein en verf. Onze groepsruimtes hebben verschillende hoeken, met voor elk kind wat wils.  

Samen naar buiten

''Ga je mee de tuin in?'' In de omsloten buitenspeelruimte kan je kind lekker z’n energie kwijt. Glijden, fietsen, graven in de zandbak, klimmen en rennen. Ook je baby en dreumes kunnen op een zachte ondergrond buiten spelen, veilig afgeschermd van de wat oudere kinderen. Als het mooi weer is eten we ook buiten. 

Lekker actief

''Kijk, de zon schijnt. Kijk, die boom verliest zijn bladeren. Kijk, een mier.'' Door veel buiten te zijn maakt je kind ook kennis met natuurverschijnselen zoals zon, wind, regen en sneeuw. En met de wisselende seizoenen, met planten, bomen en dieren. We nemen de kinderen ook mee naar de kinderboerderij, of gaan kijken wat er in de natuur of op straat gebeurt.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven