Onze locatie

Bij Smallsteps Villa Hoogklimmer in Denekamp heeft je kind de kans om de wereld om zich heen te ontdekken, in een veilige omgeving. We benoemen kleuren, objecten en aantallen. En als we naar buiten gaan leert je kind spelenderwijs over dieren, de natuur en het verkeer. Maar er is ook ruimte om even rustig samen of alleen te zijn.

Bij ons binnen

''Wat eet jij? Een appel!'' We proberen de ontwikkeling van je kind tijdens de dag zoveel mogelijk te stimuleren. Ook maken we gebruik van de methode Uk & Puk. Uk & Puk beleven allerlei avonturen. Door deze avonturen ontdekt je kind spelenderwijs de wereld om zich heen. Zit een broertje of zusje in een andere groep? Dan mag je kind die gerust even bezoeken en samen spelen.

Samen naar buiten

''Trek je jas aan, we gaan naar buiten!'' Als je dat nog niet lukt, helpen we je. Onze buitenruimte is via een directe deur naar buiten te bereiken. Het is gemakkelijk om van binnen naar buiten te gaan en andersom. Dat doen we zo veel mogelijk! Buiten kan je kind lekker in de buitenlucht spelen en uitwaaien. Dat mag ook op het kleuterplein van school.

Lekker actief

Als we op pad gaan, doen we dat vaak rondom een thema. In de herfst kijken we hoe de natuur verandert, bij het thema verkeer gaan we kijken wat er op straat gebeurt. Soms bezoeken we de kinderboerderij. Dan mag je kind de kippen voeren, of een koe aaien. Op die manier leren kinderen spelenderwijs over dieren en de natuur.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven