Onze locatie

Smallsteps Kerkweg 1 in Deurningen maakt de stap van opvang naar school lekker klein. Onder één dak met basisschool Willibrordus raakt je peuter alvast bekend met school en vindt je oudere kind zelf de weg naar de bso. We bieden leuke workshops, bewegingslessen, maar ook vrij spel. Belangrijk voor ons is dat je kind plezier heeft en de uitdaging én rust krijgt waaraan hij behoefte heeft.

Bij ons binnen

Enthousiast bespreken de peuters in de kring wat pop Puk aan moet als het buiten waait. Aan de tafel wordt geknutseld en in de leeshoek bladeren kinderen samen door een reuzegroot boek. De kinderen van de buitenschoolse opvang staan al te popelen om van start te gaan met de workshops. Lekkere broodjes bakken of badmintonnen in de sporthal. Hebben ze zelf andere ideeën? Wij zijn flexibel. Want hun plezier staat bij ons voorop!

Samen naar buiten

Onze schoolpleinen vragen om actie. De zandbak in, het klimrek op, de glijbaan af, heen en weer schommelen. Een balletje trappen of gezellig pingpongen. Lekker naar buiten! Er is voor iedereen wat leuks te vinden. Ook in de buurt zijn speelplekken waar we graag komen. En de koeien van zuivelboerderij Kaamps en de dieren bij Borghuis zijn elke keer weer een ware attractie.

Lekker actief

We hebben lekker veel ruimte om actief te zijn. De peuters kunnen heerlijk bewegen in de gymzaal van de school. En in de sporthal om de hoek heeft de buitenschoolse opvang leuke activiteiten. Onze spetterende sportclinics in de Nationale Sportweek vergeet je niet snel. Ook vanuit het dorp worden we betrokken bij allerlei feestelijkheden. Carnaval, Palmpasen, Sinterklaas, een ‘nieuwjaarsborrel’ - wij vieren het gezellig mee!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven