Onze locatie

Kinderen willen zelf ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij je kind. Ze laten je kind eerst zelf proberen. Zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. En daarvoor is alle ruimte in ons knusse, warm ingerichte kinderdagverblijf. Ook hebben we een fijne tuin waarin we lekker kunnen bewegen en spelen.

Bij ons binnen

"Zullen we vandaag in de poppenhoek?" "Ja, we gaan vadertje en moedertje spelen!" Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze groepsruimtes zijn op die afwisseling ingericht. In de ene hoek komt je kind tot rust. In de andere hoek wordt het uitgedaagd. De ruimtes hebben glazen wanden. Dat zorgt voor licht en is leuk voor de kinderen: zo zien zij goed wat er om hen heen gebeurt.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zonneschijn: elke dag gaan we naar buiten. Dan lopen we naar de speeltuin of de kinderboerderij. Of we spelen in onze eigen tuin. Daar is van alles te beleven. Bijvoorbeeld op het geheimzinnige ontdekpaadje tussen het groen. Of in de vertelhoek met de sprookjesstoel en zitstammetjes. Buiten is altijd iets te ontdekken en te leren. Een frisse neus en een rode blos: zo zie je je kind toch het liefst?

Lekker actief

Lekker sporten, dansen en zingen… en dan weer rustig naar een verhaaltje luisteren. Actie en rust wisselen elkaar af bij onze kinderopvang. Onze pedagogisch medewerkers bedenken steeds weer iets nieuws voor je ondernemende kind. Zo leren de kinderen elke keer een stapje verder te zetten. En dat maakt ze trots en geeft ze zelfvertrouwen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven