Onze locatie

Na een lange schooldag een paar uurtjes de remmen los op de buitenschoolse opvang. Hoe fijn is dat! Lekker skelteren, skeeleren of even rustig een mooie tekening maken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat alles probleemloos verloopt en komen met extra inspiratie. We gaan regelmatig naar het museum of naar de bibliotheek in de buurt. Leerzaam en vooral heel erg leuk.

Bij ons binnen

Onze lieve pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je baby zich snel thuis voelt. Er is ook zoveel te ontdekken! De knusse kinderdagverblijfgroep heeft fijne speelplekken: een creatieve hoek, huishoek, bouwhoek. Spelenderwijs bereiden we de kinderen voor op de overstap naar de basisschool. De bso-kinderen hebben altijd veel lol in de gymzaal en bij het timmeren. Of zoeken na school even rust met een strip op de bank.

Samen naar buiten

In de ruime tuin bij het kinderdagverblijf en op het plein met natuurspeeltuin van de school is altijd wat te doen. Picknicken, steppen, touwtje springen, voetballen of beestjes natekenen. Verzin het zelf of doe mee aan de activiteiten die altijd aansluiten bij de ontwikkelingsfase van jouw kind. Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek en het museum. Lekker samen op avontuur!

Lekker actief

Timmeren, gymmen, muziek maken, schilderen, puzzelen of met Lego spelen, waar heb jij vandaag zin in? Voor de bso én voor het kinderdagverblijf maken we programma’s met activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar waarbij je ook nieuwe talenten ontdekt. Speel goochelaar, archeoloog of wees een musical-ster voor één dag. Gezellig samen met je vriendjes.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven