Onze locatie

Na een lange schooldag een paar uurtjes de remmen los op de buitenschoolse opvang. Hoe fijn is dat! Lekker skelteren, skeeleren of even rustig een mooie tekening maken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat alles probleemloos verloopt en komen met extra inspiratie. We gaan regelmatig naar het museum of naar de bibliotheek in de buurt. Leerzaam en vooral heel erg leuk.

  • Rustige plek in het centrum van Drachten
  • Klein en overzichtelijk, veel aandacht voor elk kind
  • Veel ruimte om te skeeleren, te skelteren en te fietsen op een eenwieler
  • Vlakbij de bibliotheek: daar gaan we vaak naartoe
  • Voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur

Bij ons binnen

"Kom lekker zitten, hoe was het vandaag?" Je kind vindt hier de rust die nodig is na een lange dag op school. We hebben een fijne eigen ruimte in de Lukasschool, en gebruiken ook het speellokaal. Eerst kletsen we over de dag en dan gaan de kinderen doen wat ze willen. Potje dammen? Een stilleven schilderen? Of samen een fruitshake of een gezonde tosti maken? Bij ons kan het allemaal.Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving voor je kind.

Samen naar buiten

"Ik wil op de eenwieler!" "Dan pak ik de skelter!" Fietsen, skeeleren, skelteren, voetballen, klimmen, touwtjespringen: elke dag gaan we naar buiten op het schoolplein van de Lukasschool. Voor de jongere kinderen hebben we een afgeschermd deel waar ze veilig in de zandbak of op de speeltoestellen kunnen spelen. De oudere kinderen kunnen hun energie kwijt op het grasveld. Keus genoeg!

Lekker actief

Bij Smallsteps de Regenboog werken kinderen spelenderwijs aan hun fysieke conditie en ontdekken ze hun eigen creativiteit. Onze pedagogisch medewerkers verzinnen daarvoor de leukste activiteiten. In de bibliotheek krijgen we de laatste kinderboekentips. In vakanties gaan we naar de scouting en de atletiekbaan. Of we relaxen onder een boom met een spel of boek.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven