Onze locatie

In het gebouw en op het terrein van basisschool St. Lukas vind je het kinderdagverblijf en de bso van Smallsteps de Regenboog. Voor de baby’s en peuters hebben wij een heerlijke schaduwrijke tuin. De bso-kinderen spelen na school en in de vakanties graag op het plein en in de natuurspeeltuin van de St. Lukasschool. Daar hebben ze alle ruimte voor vrij spel en om te sporten.

  • Elke dag buiten spelen in het groen
  • Samen naar de bibliotheek en het museum van Drachten
  • Voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur
  • Lekker en gezond eten en drinken
  • Uitdagend activiteitenprogramma voor kinderdagverblijf en bso

Bij ons binnen

Onze lieve pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je baby zich snel thuis voelt. Er is ook zoveel te ontdekken! De knusse kinderdagverblijfgroep heeft fijne speelplekken: een creatieve hoek, huishoek, bouwhoek. Spelenderwijs bereiden we de kinderen voor op de overstap naar de basisschool. De bso-kinderen hebben altijd veel lol in de gymzaal en bij het timmeren. Of zoeken na school even rust met een strip op de bank.

Samen naar buiten

In de ruime tuin bij het kinderdagverblijf en op het plein met natuurspeeltuin van de school is altijd wat te doen. Picknicken, steppen, touwtje springen, voetballen of beestjes natekenen. Verzin het zelf of doe mee aan de activiteiten die altijd aansluiten bij de ontwikkelingsfase van jouw kind. Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek en het museum. Lekker samen op avontuur!

Lekker actief

Timmeren, gymmen, muziek maken, schilderen, puzzelen of met Lego spelen, waar heb jij vandaag zin in? Voor de bso én voor het kinderdagverblijf maken we programma’s met activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar waarbij je ook nieuwe talenten ontdekt. Speel goochelaar, archeoloog of wees een musical-ster voor één dag. Gezellig samen met je vriendjes.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven