Onze locatie

Een veilige en warme plek voor je kind. Dat is wat de pedagogisch medewerkers van Smallsteps de Tovervis je bieden. Je vindt ons in een rustig deel van Drachten. Onze avontuurlijke tuin nodigt je kind uit om op ontdekking te gaan. Sluipweggetjes en verstopplekjes genoeg! Binnen hebben we een huiselijke, warme sfeer met veel speelhoekjes. Geen dag is hetzelfde.

Bij ons binnen

Spelen is de leukste manier van leren. We hebben rustige slaapplekjes voor de baby's en uitdagende hoekjes om te spelen. En het wordt nog leuker als je kunt spelen met je vriendjes. Dat kan in de groep, in de speelgangen en natuurlijk in de tuin. Onze kinderopvang bevindt zich in een fraai ontworpen pand. Lekker ruim met veel daglicht. Je kind voelt zich hier thuis!

Samen naar buiten

"Wie zit daar achter de heg?" "Niemand!" Onze avontuurlijke buitenruimte en tuin nodigen je kind uit om samen te spelen en op ontdekking te gaan. Waait het een keertje hard? Dan maken we vliegers die we in de tuin oplaten. Als het sneeuwt gaan we zo veel mogelijk sneeuwvlokken vangen. Buiten slapen en doezelen in de zomer: dat hoort er natuurlijk ook bij!

Lekker actief

Lekker actief bezig zijn. Dat doen we elke dag. Door buiten spelen, te gymmen in de speelgang of te wandelen in de buurt. Onze pedagogisch medewerkers verzinnen elke maand nieuwe activiteiten rond een thema. Beroepen? Muziek? Mijn lijf? We verzinnen er wat leuks bij. Je kind leert steeds wat nieuws. Peuters vanaf 3 jaar doen in de ruimte van bso Smallsteps Schip Ahoy! mee met activiteiten voor een goede start op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven