Onze locatie

In het hart van brede school de Drait loop je zo binnen bij Smallsteps de Wetterblom. Een warm nest voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier vindt je kind rust, maar kan hij ook heerlijk spelen, ontdekken en groeien. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden elk kind een veilige omgeving waarin het steeds weer nieuwe stappen kan zetten. We spreken zowel Nederlands als Fries.

Bij ons binnen

In de grote groepsruimtes van Smallsteps de Wetterblom valt het daglicht zo naar binnen dat vanzelf een intieme sfeer ontstaat. Baby's kijken met grote ogen rond in de snoezelruimte. De peuters zingen, knutselen en doen spelletjes. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" In knusse hoekjes vinden de kinderen hun spel- en speelmateriaal. Alle ruimtes komen uit op de centrale speelhal. Daar dansen we samen en doen we ochtendgymnastiek.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Onze tuin is vanuit elke groepsruimte te bereiken. En dan maar rennen, springen, steppen en fietsen. In de zandbak zijn al vele overheerlijke zandtaartjes gebakken. En wat dacht je van het speelhuisje om op te klimmen en vanaf te glijden? "Jaaaa, daar kom ik aan!" En de allerjongsten? Die hebben hun eigen hoekje in de tuin om te tijgeren en te rollen. Of ze slapen met hun bedje in de frisse buitenlucht. Volop ruimte, volop plezier.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij kinderen op hun ontdekkingstocht. Vormen, kleuren en klanken voor de allerjongsten. Schilderen, spelletjes, zingen en dansen voor de peuters, met een lieve peuterdansjuf. Omdat we in een brede school zitten, doen we mee met de activiteiten rond de Friese Fertelbus, de kinderboekenweek en de gezamenlijke open dag.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven