Onze locatie

Wij zijn een avontuurlijke buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Hier doen we veel aan sport en beweging, zijn we vaak bezig met de natuur en werken we graag met onze handen. Dat doen we bewust, want al die activiteiten samen helpen je kind opgroeien tot een evenwichtig en zelfstandig individu. En het is ook nog eens reuzegezellig!

Bij ons binnen

Wij zijn echte buitenmensen. Maar ook bij ons binnen is het gezellig! Na school drinken we eerst samen wat. De kinderen kunnen hun verhaal kwijt. We hebben twee grote ruimtes met verschillende speelhoeken waar je kind zijn hart kan ophalen. Een figuurzaagproject, proefjes doen, tafelvoetballen of een voorstelling in elkaar zetten. Kan allemaal. Of duikt je kind liever in onze stapel Donald Duckjes? Lekker even wegdromen met een boekje op de bank. Dat mag natuurlijk ook.

Samen naar buiten

Lekker nieuwe energie opdoen. Hoe kan dat beter dan door te rennen, ravotten en spelen op de verschillende schoolpleinen rondom ons gebouw? Aan de overkant ligt een groot voetbalveld: daar organiseren we spelletjes voor de jongsten en teamsporten voor de ouderen. "Schipper mag ik overvaren! Doe je mee?" Ook een speurtocht door de buurt is favoriet.

Lekker actief

"Mmmm, dat ruikt lekker!" In ons kinderkookcafé bereiden de kinderen de lekkerste, gezonde hapjes en drankjes. Recepten lezen, voorbereiden, koken maken en smullen maar! In de vakantie doen onze pedagogisch medewerkers er nog een schepje bovenop. Gaan we tentjes bouwen in het veld? Of toch liever een grote picknick houden? Samen bepalen we wat we doen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven