Onze locatie

Na een lange dag vol concentratie is het fijn als de remmen even los mogen! Bij ons kan dat! Smallsteps Wirrewar is een mooie, sfeervolle plek voor buitenschoolse opvang in brede school de Drait. Onze medewerkers zorgen voor een soepel verloop en komen met extra inspiratie. Soms een uitdagend spel, soms lekker koken of computeren. Of gewoon tot rust komen.

Bij ons binnen

Bij Smallsteps Wirrewar is het altijd gezellig. Als je bij ons binnenloopt, zie je verschillende ruimtes om lekker te spelen. Elk kind kan hier zijn hart ophalen na school: kijk maar eens naar al die boeken, knutselspullen, toneelkostuums en voetbaldoeltjes. Liever schilderen of ’n musical oefenen? Ook dat kan! Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen activiteiten verzinnen voor elke leeftijdsgroep.

Samen naar buiten

We spelen op de schoolpleinen van basisschool de Voorde en de Meander. Het schoolplein is ruim en voorzien van een zandbak en glijbaan. Ook kunnen kinderen samen voetballen in een pannakooi. "Wie wil er een aardbeitje proeven?" Op ons dakterras hebben we ons eigen moestuintje. En we eten alles samen op! Je merkt wel: bij Smallsteps Wirrewar kan elk kind zich uitleven. Alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes.

Lekker actief

"Jaaa, we gaan sprintjes trekken en daarna tennissen!" Elke week krijgen de kinderen sportles van een cios-student. Die leert ze de spelregels en de lol van lekker bewegen. Daar krijg je energie van en kun je de overtollige energie in kwijt. Samen doen de kinderen gezelschapsspelen en voetbalcompetities. In de vakanties organiseren we leuke activiteiten samen met de bso’s Smallsteps Schip Ahoy! en Smallsteps de Regenboog.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven