Onze locatie

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem bij onze buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Erop uit! Naar de tuin, de sportzaal, het kookeiland of de bibliotheek. Want dat hebben we allemaal binnen handbereik in D'n Hoender. Maar lekker chillen met een boekje op de bank mag natuurlijk ook.

Bij ons binnen

Grote ramen, kleurige banken en een fantastisch kookeiland: dat is Smallsteps de Oversteek. Op de begane grond van D'n Hoender heeft je kind alle ruimte. Een potje Stratego doen? Een dierenmasker knutselen? Of lekkere smoothies maken? Alles kan! Tegelijk bieden we de rust om een Donald Duckje te lezen in de wigwam of gewoon uit het raam te staren. Want dat is ook belangrijk.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: elke dag gaan we naar buiten voor die frisse neus en dat rozige gevoel. Onze grote buitenspeelplaats biedt speelplezier voor elke leeftijd. De jongere kinderen bakken zandtaartjes, roetsjen van de glijbaan en leven zich uit in onze beweegtuin. Tafeltennissen, voetballen en basketballen kan op het terrein van de oudere kinderen. Je kind kind kan zijn energie dus volop kwijt.

Lekker actief

Ons kookeiland is onze grootste troef. Daar maken we graag bijzondere en gezonde hapjes. En dan nodigen we alle opa's en oma's uit om al dat lekkers op te komen eten. Gezellig! Als het regent, gebruiken we de hal van school om fysiek bezig te zijn. We bouwen hutten van al het materiaal dat we kunnen vinden. Of we zetten muziek aan en maken er een dansspektakel van. Rode wangen verzekerd!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven