Onze locatie

De kinderen groeien op ons kinderdagverblijf op in het groen. We speuren naar sporen in de natuur en knutselen mee met de seizoenen. Het liefst gaan we elke dag naar buiten. Dus ook als het regent. Stampen in de plassen, op zoek naar beestjes of lekker rennen over de buitenruimte. 

Bij ons binnen

Wij verwelkomen je kind in de huiselijke, warme sfeer van ons sfeervolle, vrijstaande pand. In elke groepsruimte is van alles te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, vader en moedertje spelen in de huishoek…In de snoezelruimte kijkt je baby vanaf zijn zachte speelkleed om zich heen. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke activiteiten voor je kind. Maar ook is er alle ruimte om zelf te spelen. 

Samen naar buiten

Binnen is het fijn. Buiten is het pas echt genieten! Elke leeftijdsgroep heeft een eigen buitenruimte. Rust en regelmaat voor de baby's, uitdaging voor de peuters en de oudere kinderen. We gaan het liefst elke dag naar buiten. Heerlijk!

Lekker actief

Muziek maakt niet alleen vrolijk, het is ook nog eens goed voor je ontwikkeling. Zingen, dansen, muziek maken: we doen het zoveel we kunnen! Binnen en buiten. Regent het? Extra leuk! Plassen zijn om in te springen. De peuters dagen we uit met peuterplus-activiteiten op hun niveau. Zo bereiden we ze voor op de basisschool. Al dat bewegen maakt hongerig. Dus eten we samen geregeld warm.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven