Onze locatie

Wat is er nou fijner dan na een volle schooldag lekker te kunnen sporten, bewegen of ravotten? Bij Smallsteps Toversport kan dat. Maar dat niet alleen: elke dag organiseren we óók een creatieve activiteit. Keuze genoeg dus. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind: ze zien precies wat je kind nodig heeft om zich bij ons thuis te voelen.

Bij ons binnen

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem in ons sfeervolle, vrijstaande pand voor buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Actie! Spelen in de groepsruimte, gymmen in de zaal of kokkerellen in de keuken… Maar lekker chillen met een boekje op de bank mag natuurlijk ook.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: elke dag gaan we naar buiten voor die frisse neus en dat rozige gevoel. Voor de deur hebben wij een jeu de boules veld: de kinderen leren hun motoriek verfijnen. Daarnaast werken wij nauw samen met sportvereniging CTO: door de week is hun veld ook ons veld. Dus sneakers aan en sporten maar! Je kind kan zijn energie volop kwijt.

Lekker actief

Wat sport doet voor je lichaam, doet muziek voor je hart. Het maakt je vrolijk. Dus we zingen, dansen en maken muziek dat het een lieve lust is! Natuurlijk trekken we er ook vaak op uit. "Sttt, een ijsvogeltje!" Met een beetje geluk en stilte ontdekken we zeldzame dieren op onze tochten. Zo'n lange wandeling maakt hongerig. Dus eten we twee keer per week warm. Gezellig samen, aan lange tafels!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven