Onze locatie

Bij Smallsteps Villa60 in Eefde kan je kind van peuter tot groep 8-leerling de beste opvang krijgen. We hebben een eigen gebouw op het terrein van de basisschool, met een bouw-, lees-, knutsel- en huis-ontdekhoek. Lekker zelf uitzoeken en ontdekken. Op het schoolplein en het grote voetbalveld kan je kind alle energie kwijt, want veel bewegen staat bij ons voorop!

Bij ons binnen

Je peuter heeft zelf een puzzel gemaakt, kijk hem stralen!  Onze peuteropvang is lekker knus, met themahoeken en een thematafel. Hier kan je kind helemaal zijn creatieve ei kwijt. Na school duiken de kinderen de huis-ontdekhoek in en verkleden zich voor de verjaardag van de juf. Even chillen in de hoek met een spannend boek voordat het feest begint. Er is ook een toneel met podium. Wat wordt jouw rol: acteur of publiek?

Samen naar buiten

Wie is er als eerste bij het voetbalveld? De jongens en meiden weten niet hoe snel ze naar buiten moeten rennen. De peuters doen een natuurontdekkingstocht en volgen de kabouters in de tuin. Je mag bij ons vrij spelen en de mooiste kunstjes maken op het klimrek. Laat maar eens zien! Je kind ontdekt hier van alles buiten en leert samen spelen én delen.

Lekker actief

We bouwen een hoge toren in de bouwhoek. "Wauw, wat is hij hoog!" Straks lekker verven met elkaar. Wat voor kunstwerk zullen we maken? Bij goed weer maken we uitstapjes, naar de speeltuin in de buurt of naar de eenden. De pedagogische medewerkers gaan met veel plezier mee op avontuur!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven