Onze locatie

In het centrum van Enkhuizen staat Smallsteps Villa Harlekijn. Een vrolijke villa, waar kinderen van 0 tot 13 jaar met elkaar spelen en zich op hun eigen manier ontwikkelen. De jongsten bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. De bso-kinderen komen eerst rustig bij van een drukke dag op school. Daarna is het tijd voor sport, spel en creativiteit. Rode wangen verzekerd!

Bij ons binnen

Ons sfeervolle pand heeft grote, uitnodigende ruimtes waar kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Boekje lezen? Check. Schilderij maken? Tuurlijk. Legoland nabouwen? Kom maar op! We stimuleren je kind om te doen wat bij hem past en waar hij aan toe is. De baby's hebben hun eigen knusse ruimte, waar ze ongestoord hun wereld elke dag een beetje verder verkennen.

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Onze buitenspeelplaats lijkt wel een stadpark, zo groot en groen. De baby's hebben een eigen buitenbox, maar dan met gras. Zo kunnen ze veilig liggen en spelen, terwijl de oudere kinderen met elkaar spelen. "Taatuu-taatuu! Ik ben de brandweer! Mag ik er even langs?" We trekken er ook vaak op uit met een speurtocht door de buurt of een picknick in het park. Groen doet altijd goed!

Lekker actief

We zijn dol op uitstapjes! Naar de bibliotheek om leuke boeken uit te zoeken. Naar de Witte Schuur voor een lesje over bijen. Maar ook binnen is er volop te beleven. Wat dacht je van muziek op schoot, peuteryoga of de spannende verhalen van onze voorleesoma? Elke week doen we spelletjes die je peuter voorbereiden op de basisschool. "Wat moet je allemaal meenemen als je naar school gaat?" En twee keer per jaar nodigen we alle opa's en oma's uit om bij ons langs te komen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven