Onze locatie

Smallsteps Villa Mamaloe is een kleinschalige, knusse kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We dagen kinderen uit om hun creativiteit te laten stromen, ideeën te verzinnen en mooie dingen te maken. Dat begint al met muziek op schoot voor de allerjongsten. Elke dag opnieuw bieden we rust, gezelligheid en inspiratie.

Bij ons binnen

Ons pand is ruim en licht. Door de vloerverwarming kan je baby ook in de winter rustig op een kleedje op de grond spelen. Onze peuters zijn graag creatief bezig: met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Of voorzichtig vormpjes knippen uit glitterpapier. De bso-kinderen hebben hun eigen domein: met de speelhal en de gymzaal hebben ze alle ruimte om zich heerlijk uit te leven.

Samen naar buiten

Bij de eerste zonnestralen zetten we de deuren open. Lekker naar buiten! In de zomer vullen we de badjes voor de jongsten en dan is het geplons en geschater niet van de lucht. Bak je liever een zandtaartje? Of wil je riddertje spelen in een zelfgebouwde hut? We hebben de ruimte! De kinderen van de bso kunnen hun speelterrein makkelijk verdubbelen: op het schoolplein aan de overkant zijn ze ook van harte welkom.

Lekker actief

Boodschappen doen is een groot avontuur voor de jonge kinderen. "Wil jij de bananen afwegen?" En daarna zelf een lekkere fruitsalade maken. Dat smaakt goed! Op maandag komt Joke altijd voorlezen. Dat is feest. Met z'n allen op de bank naar een spannend verhaal luisteren. En wat dacht je van een tochtje in de bolderkar? Broodjes en drinken mee… en picknicken maar!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven