Onze locatie

Op de campus van Universiteit Twente vind je Smallsteps de Vlinder: een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. Middenin het groen. Je baby krijgt hier zorg met liefde en aandacht. De oudere kinderen mogen al veel zelf. Zoals spelen en ontdekken in onze nieuwe tuin. Dat is hartstikke leuk en leerzaam. Met vertrouwde pedagogisch medewerkers bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Bij ons binnen

Zo'n mooie ruimte als die van Smallsteps de Vlinder zal je niet vaak tegenkomen. Kijk op de plattegrond en je ziet: het is écht een vlinder. Het lijf is de grote hal. In de vleugels vind je acht speels ingerichte groepsruimtes. En dan is er nog een eigen peutergroep en speciale ruimtes voor de kinderen van onze bso. Je kind komt hier tot rust, maar kan ook volop spelen, ontdekken en bewegen. Bij ons is het elke dag een vrolijke boel.

Samen naar buiten

Elke groep heeft een deur naar het eigen gedeelte van onze grote, veilige tuin. Aan de voor- en achterzijde liggen de grote tuinen voor alle kinderen. Voor de baby's hebben we speciale buitenbedjes. We gaan zo vaak we kunnen op avontuur in het bos. De peuters speuren naar kaboutersporen op het Kabouterpad. De oudste kinderen verkennen samen met de pedagogisch medewerker het terrein van de universiteit.

Lekker actief

Wij werken volgens een activiteitenjaarkalender. Boekjes lezen, liedjes zingen en vooral veel zelf ontdekken. Met de Universiteit Twente hebben we een bijzondere band. Een nieuwigheidje dat zij hebben bedacht of gemaakt, mogen wij vaak al uitproberen! Wat dacht je van een afspraak met onze robot Zino of een bezoekje aan het nanolab?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven